TOPP 5 ANSIKTSMASKER/BEHANDLINGER

Tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritt masker! Jeg har også med en tre stegs behandling hvor det inneholder en maske, så det er vel lov å ta med den? Til info har jeg kombinert/fet hud som også til tider er dehydrert, men mange av disse maskene kan også brukes til tørr hud!
Hunden vår, Alma, hadde såå lyst på kos da jeg tok bilder. Dør av henne.


Først ut er Origins Drink Up Intensive Overnight Mask. Dette er en maske (som dere sikkert skjønner på navnet) som man skal sove med. Jeg tar på masken kanskje 15-20 min før jeg skal legge meg, da får den trekt litt inn, og det blir ikke klissete på puta når man skal sove. Denne masken fukter utrooolig mye, jeg kan se ekstremt stor forskjell på huden min når jeg våkner dagen etter. Inneholder avocado, aprokoskjerneolje og japansk tang. Syns denne får huden min til å se sunnere ut, få mer glød og se ut som den er "plumpere" Passer også kjempebra til tørr hud, eller også bare til hud som er litt slapp. Kan kjøpes her.


Neste er Ole Henriksen Truth Sugar Glow Polishing Mask. Dette er en maske med korn i, så den kommer til å eksfoliere vekk de døde hudcellene dine, og også hjelpe mot tette porer. Kornene er granateplefrø og sukker, inneholder også nype, kirsebærfrø, mandelolje og honning. Denne skal man påføre på fuktig hud og la virke i 10-20 min før du tilsetter varmt vann og begynner å massere den i sirkukære bevegelser. Huden føler renere, glattere og får mer glød. Alle produkter i Truth serien inneholder også vitamin c. Dette er også ett kjempefint anti age produkt. Kan kjøpes her.


Nr. 3 er Glam Glow Supermud Clearing Treatment. Oldie, but a goodie. Denne masken er utrolig sterk, man kjenner virkelig at ingrediensene jobber når man har den på. Ville heller anbefalt denne til uren og fet hud enn til tørr hud. Funker også veldig bra som spot treatment om man heller vil ta den rett på urenhetene, istedenfor i hele ansiktet. Inneholder AHA- og BHA-syrer som eksfolierer, åpner og minimerer porene. Ta på et tynt lag og skyll av etter masken har tørket helt, tar ca. 20 min. kan kjøpes her.


Maskeraide Beauty Restore Sheet Mask. Dette er en engangsmaske som man skal bruke før man legger seg, den kommer i dukform. Denne er vel kanskje den jeg bruker oftest av alle maskene, mest fordi det er veldig enkelt. Man trenger ikke smøre på noe eller skylle den av, bare klappe inn serumet som blir til overs på huden etter man tar den av. Serumet den er fuktet med inneholder arganolje, superfrukt ekstrakt, grønne alger, lavendelolje og vitamin e. Jeg pleier også å påføre resten av serumet i pakken på halsen og ned på brystkassen. Våkner opp med fuktet, myk og plumpet hud. Kan kjøpes her.


Siste på listen er behandlingen jeg nevnte i starten av innlegget, Ole Henriksen Power Peel. Dette er virkelig en mirakelkur! Behandlingen bruker man i 3 steg, den første er Almond Polish Facial Scrub. Hallo, denne lukter fyrstekake, skikkelig digg. Kunne ønske Ole Henriksen kom ut med en full size av bare denne. Denne skrubben inneholder mandler (duh) og bambusekstrakt, har veldig små korn og er utrolig deilig å bruke. Denne hjelper med å fjerne døde hudceller og forbereder til neste steg i behandlingen. Steg 1 skal skylles av.  

Steg 2 er Lemon Strip Flash Peel. Jeg har vært på kurs med Ole før og historien til hvordan han kom fram til dette navnet er så utrolig morsomt. Dette er også en peel, som i steg 1, forskjellen er at dette er en kjemisk peel og ikke en fysisk. Den peeler altså ikke med korn, men med syre. Mange syns at dette høres skummelt ut, men det er ikke farlig i det hele tatt. Inneholder glykolisk syre, laktisk syre og AHA-syre. Disse syrene trenger dypere inn i huden din og jeg vil personlig si at de eksfolierer bedre enn en fysisk peel. Steg 2 skal bare være på i 2 min og skal ikke skylles av!

Man skal nemlig påføre steg tre, Chamomile Comfort Mask rett over Lemon Strip. Masken inneholder kamomille og primrose ekstrakt. Denne hjelper med å roe ned huden etter steg 2. Etter man har tatt på det siste steget skal man ha det på i 10-15 min til. Jeg våkner alltid opp med helt glatt hud etter jeg har brukt denne, alle urenheter blir borte og huden får mer glød. Dette er også ett supert anti age produkt. Kan kjøpes her.

Ah, nå skal jeg gå og ta på en av disse maskene, dere!

2 kommentarer

Kamilla Haaland

11.04.2017 kl.21:35

Den fra glamglow er SÅ god! <3

Nora Piscopo

11.04.2017 kl.21:36

Så fint innlegg! Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Lilia

Lilia

22, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits