FUSION BEAUTY

De siste ukene har jeg prøvd de nye øyenbrynsproduktene fra Fusion Beauty! De har kommet ut med tre øyenbrynsblyanter som heter Brow Fusion Artist Duo. De er triangulert formet, perfekt om man har litt tykkere bryn som meg. Fargene er dark brown. brunette og blonde. Jeg har testet ut alle tre. Dark brown passet perfekt da jeg hadde mine naturlige mørke bryn, men etter jeg bleket de har jeg hovedsakelig brukt brunette og blonde. Brunette er veldig fin og ha "lenger ut" i brynet, men jeg bruker blond helt forerst, så det ikke skal bli for hardt eller få for markert utseende.


Fra venstre: blonde, brunette, dark brown.


Fra venstre: blonde, brunette, dark brown. Her har jeg selvfølgelig tegnet mye hardere enn jeg ville gjort på selve brynet, bare for at fargene skal syns bedre.


Det er også en brynsgele i andre enden av produktet. Stort pluss!


Produktene på plass. Her har jeg blonde foran og brunette lenger ut, har også på den blonde brynsgelèen. Syns sluttresultatet ser veldig naturlig ut, selvom brynene mine er litt mer på den tykke siden, og det er akkurat det jeg er ute etter. Eneste minuset jeg kan komme på med disse produktene er at det ikke følger med noe å gre igjennom brynene med for å fordele fargen bedre, men det har jeg på andre produkter, så brukte bare en av disse. Man kan jo også kjøpe dette separat, så det kan jeg leve med, i hvert fall når man får gelèen med på kjøpet! Produktet kan kjøpes her eller her

4 kommentarer

kristineti

11.04.2017 kl.00:12

De var utrolig fine! Skulle gjerne testet, men det å farge bryn klarer jeg ikke.. Må gå til en profesjonell en gang i mnd :p Dine var strøkne da! :)

Lilia

11.04.2017 kl.11:09

kristineti: Takk! Nei, bryn er ikke så lett. Har mine dager hvor jeg ikke får det til i det hele tatt, haha.

Nora Piscopo

11.04.2017 kl.10:41

Så fin du er!

Lilia

11.04.2017 kl.11:09

Nora Piscopo: Tusen takk!!

Skriv en ny kommentar

Lilia

Lilia

22, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits